Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Holiday Resort


Descriere

Hotelul este situat la 50m de plaja privata. A fost construit in 1992 pe o suprafata totala de 50000 mp, renovat in 2011. Este format dintr-o cladire de 6 etaje, si are 192 camere standard din care 85% sunt cu vedere la mare, 4 suite formate din living cu 2 dormitoare si 2 bai (max. 4 pers.)

Localizare: situat la 68 km de aeroportul Milas Bodrum, la 12 km de centrul statiunii Didim.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat individual, TV satelit, telefon, minibar (gol), seif (contra cost), balcon.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant ala carte (pescaresc cu rezervare contra cost), 3 baruri, piscina in aer liber, tobogan, 2 sali de conferinta (100-200 pers.), baie turceasca, sauna, sala fitness, baschet, terenuri tenis, darts, program animatie, internet wireless (in lobby)

Contra cost: cabinet medical, salon infrumusetare, spalatorie, curatatorie, masaj, biliard, sporturi de apa

Facilitati copii: piscina, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), carucior, babysitter (contra cost)

Plaja: Plaja proprie cu nisip. La piscina se pe plaja umbrele si sezlonguri gratuit, saltele (contra cost), prosoape de plaja - nu

Pagina de internet: http:www.theholidayresort.com.tr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
receptie 24/7
Piscina exterioara
Schimb valutar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.