Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Ambient


Descriere

Când spui Crăciun, care e primul lucru care îți vine în minte? Poate bradul cu sutele de luminițe care îl îmbracă dichisit. Poate clinchetul paharelor ce dau pe afară de vin fiert aromat. Sau mirosul de mere coapte aburinde cu scorțișoară. Sau poate cadourile pe care abia aștepți să le faci. Ei bine, la târgul de Crăciun le vei găsi pe toate acestea la un loc, și multe altele. Vei avea ocazia să redescoperi Brașovul în haine de sărbătoare; să deguști bucate tradiționale cum numai acolo se pot găti; și, desigur, să admiri peisajul iernatic de pe Piatra Craiului, atât de frumos că parcă pentru el s-au inventat aparatele de fotografiat. Să vină odată Crăciunul deci!


TARIFUL INCLUDE: 3 nopți de cazare la Pensiunea Ambient și Residence Ambient 3*, în centrul istoric al Brașovului  Mic dejun bufet  Turul Brașovului istoric  Vizită la tradiționalul Târg de Crăciun  Vizită ghidată la Biserica Neagră și Prima Școală Românească din Scheii Brașovului  Transport cu autocar modern, cu climatizare  Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

TARIFUL NU INCLUDE: Asigurarea storno  Taxe și cheltuieli personale  Intrările la obiectivele turistice  Excursiile opționale  Intrarea la Atelierul de Orgi din Hărman: 5 euro/ persoană


Duminică, 10.12: București – Brașov (aprox. 180 km) Plecare din București spre Brașov. Sosire la hotel, unde petrecem următoarele 3 nopți. Apoi, pornim într-un tur de descoperire al Brașovului. După amiază e timpul să ne bucurăm de atmosfera de iarnă la tradiționalul târg de Crăciun.

Luni, 11.12: Din sat în sat prin Țara Bârsei (aprox. 55 km) Când spunem Crăciun ne gândim şi la atmosfera înălţătoare a unei biserici gotice, în care răsună muzică de orgă, care ne poartă uşor spre o lume de sus. Exact în căutarea acestui sentiment vom porni spre Cetatea Hărman, una dintre cele mai puternice şi mai bine păstrate din estul Europei. Descoperim biserica din 1240 și fortificația din jurul ei și participăm la un concert de orgă. Tot în Hărman găsim un unicat din această parte a continentului: atelierul de orgi. Aici contemporanii noştri învaţă să restaureze preţioasele instrumente muzicale create cu secole în urmă, dar și să construiască orgi noi. Apoi suntem așteptați la o degustare de produse tradiționale, după rețete vechi ardelenești, udate cu țuică fiartă, la o gospodărie din sat. În apropiere, la Codlea, vizităm atelierul artistului ceramist Marius Diaconu, unul dintre cei mai talentaţi creatori de artă populară românească. Pe seară timp liber să colindați piața de Crăciun din Brașov.

Marți, 12.12: Vămile Bucegilor (aprox. 90 km) Astăzi avem ocazia de a reîntâlni renumitul Castel Bran, într-un tur ghidat (opțional). În apropiere, la Muzeul Vămii Medievale vedem piesele originale care împodobeau pe vremuri castelul. Apoi ne urcăm într-o sanie trasă de cai şi pornim printr-un peisaj de poveste, spre Moeciu de Sus. Ne oprim la Căsuța cu Imagini, unde casa unui bunic s-a transformat în muzeu pentru descoperirea istoriei fotografiei. Continuăm cu Cetatea Râşnov, unul dintre cele mai frumoase castele de vizitat pe timp de iarnă. De sus din cetate, privirea poate să umble departe, prin toată Ţara Bârsei, până spre Piatra Craiului. Ne rămâne timp pentru a face un popas în Poiana Brașov și a revedea cea mai renumită stațiune de schi din țară. Pe seară aveți timp pentru ultimele cumpărături de Crăciun.

Miercuri, 13.12: Brașov – București (aprox. 180 km) După micul dejun e timpul pentru o vizită la Biserica Neagră și Prima Școală Românească, din Scheii Brașovului. Întoarcere în București la sfârșitul zilei.


Pensiunea Ambient 3*

Localizare: Pensiunea Ambient și Residence Ambient sunt situate în centrul Braşovului, la câțiva pași de Piaţa Sfatului, Biserica Neagră și zona istorică a orașului. Acest complex elegant oferă camere confortabile, moderne, cu toate comoditățile necesare pentru a vă bucura de o ședere plăcută.

Facilitățile complexului: La Ambient se serveşte zilnic un mic dejun tip bufet, iar la barul de la Ambient, oaspeţii pot alege dintr-o gamă largă de băuturi. În zonele publice este disponibil aer condiţionat. Internet wireless este disponibil în întreg complexul gratuit

Facilitățile camerelor: Camerele confortabile au detalii clasice, cu un design modern şi primitor. Toate camerele Pensiunii și Residence Ambient au telefon, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit și o baie cu duș și uscător de păr.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ski Runs
Lake
Guesthouse/Hostel
Wireless internet
Medical service
Single rooms
Breakfast room
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Mobile phone network signal available
Conference hall
Laundry service
Safe
King size bed
Carpetted
Radio
City hotel
Suites
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Garden
Satellite/cable TV
Apartments
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Number of flats (main building)
Bar
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Lounge
Internet access
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.