Tot ce trebuie sa stii despre tichetele de vacanta!


Tot ce trebuie sa stii despre tichetele de vacanta

Te numeri printre beneficiarii tichetelor de vacanta si urmeaza sa-ti faci vacanta in tara? Nu stii de unde sa incepi si ce presupune? Mai jos gasiti raspuns la unele dintre cele mai intalnite intrebari legate de voucherele de vacanta: 

Ce sunt tichetele/voucherele de vacanta? 
Tichetele de vacanta (sau voucherele de vacanta) sunt bonuri de valoare tiparite, in timp ce cardurile de vacanta (sau voucherele electronice) au forma unui card bancar pe suport electronic, acestea se pot oferi de catre angajatori salariatilor si au functie asemanatoarea tichetelor de masa, doar ca se folosesc la achizitionarea serviciilor turistice din Romania.
Asa incat, voucherele sau tichetele de vacanta pot fi utilizate doar in hotelurile si pensiunile din Romania. Acestea pot acoperi cazarea, masa si transportul cu avionul sau cu autocarul pe curse interne, tratamentele in statiunile balneare, si serviciile suplimentare oferite de unitatile de cazare, atat timp cat sunt incluse in pachetul turistic achizionat initial. Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator cat si pentru angajat.
Modalitatea de plata cu tichetele de vacanta: Achitarea cu tichetele de vacanta se poate face fie la sediul nostru “Sunrise-Travel” sau prin curier rapid la adresa: Str. Bd. Carol I, Nr. 36, Bl. 6D-parter, Campina, Prahova, cod postal: 100046 . Daca alegeti sa le trimiteti prin curier rapid va rugam sa precizati pe plic drept destinatar: Sunrise-travel si numarul de comanda. Ulterior, va vom contacta pentru confirmarea comenzii. 
Ce poti plati cu tichete de vacanta?
• cazare la unitatile turistice din Romania 
• pachet cazare si masa
 • pachet cazare si tratament 
• pachet cazare si transport
 • pachet cazare si agreement 
• bilete de avion pe zboruri interne 
• excursii si tururi locale.
 NU poti folosi tichetele de vacanta la plata: 
• cazarii in unitati fara clasificare turistica 
•cazarii/sejururilor in afara Romaniei 
•biletelor de avion/autocar in afara Romaniei

Cum folosesti tichetele de vacanta?

Cel care primeste voucherele poate achizitiona excursia direct de la o agentie de turism. Daca ai tichete de vacanta, vino cu ele la sediul Sunrise-Travel (link pe sunrise-travel: https://www.sunrise-travel.eu/contact), inainte de termenul de expirare, si noi te ajutam sa-ti planifici urmatoarea vacanta. Va vom prezenta cele mai bune oferte ale sezonului, in functie de ceea ce va doriti.

Puteti merge in sejur si dupa expirarea tichetelor?

DA, puteti merge in sejur si dupa expirarea tichetelor atat timp cat ele au fost valorificate cand erau in termen. Te asteptam la sediul nostru, unde consultatii Sunrise-Travel te vor ajuta sa-ti alegi vacanta care ti se potriveste. Iti punem la dispozitie hoteluri, vile si pensiuni in Romania, la preturi de nerefuzat. (Link pe Sunrise-Travel si pe hoteluri, vile si pensiuni in Romania: https://www.sunrise-travel.eu/romania-cu-tichete-de-vacanta)

Ce e bine de stiut?
Agentiile de turism nu au voie prin lege sa perceapa un comision mai mare de 10% din pachetele tutistice vandute si incasate cu tichete de vacanta!


Sunrise-Travel accepta urmatoarele tipuri de tichete de vacanta: 

Tichet de vacanta Edenred:



Card electronica Edenred:


Tichet de vacanta Cheque Vacances Romania


Card electronic Cheque Vacances Romania


Tichet de vacanta Sodexo


Card electronic Sodexo



Contact Sunrise-Travel pentru rezervari:
✆ +40767 017 276
 ✉ rezervari@sunrise-travel.eu
Program: 
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00 
Sambata: 09:00 - 13:00


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare