Imi place Campina


    Pentru ca ne place Campina , dar mai ales pentru ca apreciem si vrem sa sprijinim initiativa locala de promovare a orasului, va impartasim mai jos cateva informatii despre un site cu suveniruri minunate create si distribuite de o campineanca de a noastra.

     Magazinul  imiplacecampina.ro a fost lansat chiar de ziua orasului, pe 8 ianuarie 2020 si starneste in noi amintiri strans legate de frumusetea experientei de a trai in Campina si de istoria localitatii. El este o extensie a proiectului din 2018 Imi Place Campina www.instagram.com/imiplacecampina/ , iar cu fiecare suvenir cumparat 10% din valoarea comenzii ajunge la Asociatia Glasul Autismului, pentru a face o diferenta reala.

   Pe pagina imiplacecampina.ro se gasesc produse faine cu reprezentarea simbolurilor orasului, un amestec potrivit intre emblemelevaloroase ale trecutului sau locuri importante ale noilor generatii, cum ar fi ceasul - punctul de intalnire al campinenilor si locul de inceput al multor povesti frumoase.
   
    


    Personal am apreciat traistele, care pe langa faptul ca sunt practice, au un design modern, fie ca au harta orasului sau iti aduc aminte ca esto mandru ca te-ai nascut sau ai fost adoptat de orasul cu cele mai multe ore de soare pe an.


    Traistele, posterele si chiar vederile pot fi un cadou deosebit pentru un prieten campinean drag, un fan al orasului sau de ce nu, chiar pentru tine.


  

 

     Pe site veti gasi atat produse de promovare a orasului , dar si linkuri catre alti artizani locali talentati. Nu uita nici de pagina de Facebook  sau Instagram , care completeaza magazinul cu povesti si instantanee unice ale orasului.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare