Hoteluri din Bulgaria perfecte pentru familiile cu copii

  • 21 iulie 2021

Concediul este cea mai frumoasa perioada din an, cand e soare si pleci la mare sa te distrezi si sa uiti de grijile vietii cotidiene.
Dar ce faci atunci cand nu mai esti singur, ai familie si 2-3 copii?
S-ar putea sa ai retineri cand vine vorba de plecat in concediu atunci cand ai copiii  pentru ca te gandesti ca nu ai cu cine sa ii lasi, mai vrei si tu sa ai un moment de relaxare si nu mai vrei sa auzi plansete si certurile pe jucarii ale copiilor.
Dar acum nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta asta! Am cercetat si am gasit cateva hoteluri care au solutia perfecta pentru tine. 
Iata cateva hoteluri perfecte pentru tine si familia ta din Bulgaria:

Hotelul Continental Park se afla in partea de Sud a statiunii Sunny Beach, foarte aproape de plaja, chiar în mijlocul unui parc verde impresionant.
Opreste chiar in fata hotelului un mini tren, care te va duce in centrul statiunii in doar cateva minute. Camerele sunt complet echipate si au aer conditionat si 2 paturi separate, un pat suplimentar, un balcon, un frigider și un TV prin satelit.
Restaurantul este cu vedere la piscina, si te poti bucura de mancaruri gustoase bulgaresti si internationale, in timp ce la barurile de la piscina esti servit cu bauturi racoritoare pentru a te racori in timp ce stai si te relaxezi.
De asemenea, au un loc de joaca pentru copii unde cei mici sunt supravegheati de personalul hotelului.

⛱️ Aici poti sa iti rezervi vacanta: https://bit.ly/3eC1AoW

Sunrise All Suites Resort se afla la 3 km Nord de Obzor și la cativa metrii de malul marii. Complexul ofera un prilej extraordinar pentru o vacanta relaxanta de vara. 
In incinta complexului exista 3 piscine pentru adulti si 3 piscine pentru copii, un iaz natural, un loc de joaca exterior, un club pentru copii, un lounge bar, un snack bar si multe magazine. Poti gusta dintr-o varietate de preparate bulgaresti si internationale la restaurantul principal. 
Sunrise All Suites Resort ofera, de asemenea, o zona de plaja privata. Exista si o parcare gratuita in aer liber, cu peste 70 de locuri de parcare.
Ai posibilitatea sa mergi la sala din incinta complexului, sa faci activitati la piscina, dar si sa te bucuri de sala de jocuri. 

⛱️ Poti sa iti faci rezervare aici: https://bit.ly/3xStLaR    


Situat aproape de mare, hotelul DIT Evrika Beach Club - All Inclusive se afla in partea linistita din Nord a statiunii Sunny Beach
Ofera o priveliste frumoasa la mare, camere cu aer conditionat, 5 restaurante, 2 piscine exterioare, acces gratuit la o plaja privata, propriul parc acvatic interior si mai multe posibilitati de divertisment, precum si un club Premium cu servicii exclusive.  Fiecare camera este de nefumatori si are un balcon cu vedere la imprejurimi si o zona de relaxare cu TV prin cablu. Baia este dotată cu dus sau cada si uscator de par. 
Amfiteatrul din exterior ofera divertisment de noapte. La proprietate se gasesc mai multe magazine de suveniruri si un minimarket. 
Pentru copii exista un loc de joaca pentru copii, precum si o piscina, dar si un perete de alpinism pentru cei mai curajosi. 
Mai are in dotare si un centru de fitness, un teren de tenis, precum si darts si karaoke,care sunt disponibile gratuit. La cerere si la un cost suplimentar, se pot aranja masaje si biliard. Te poti relaxa pe terasa din zona de gradina sau la unul dintre cele 4 baruri, inclusiv un bar pe plaja. Restaurantele hotelului servesc mancaruri tip bufet si mancaruri din bucataria asiatica, italiana sau bulgara.

⛱️ Aici ai toate datele despre rezervare: https://bit.ly/3xW0HPF


Hotelul Kristal este un complex hotelier all-inclusive, intr-o zona linistita din statiunea Nisipurile de Aur, la doar 450 m distanta de plaja.
Iti ofera camere pentru toate gusturile. Poti alege o camera twin standard, decorata elegant, ori o camera confortabila de familie sau o camera dubla superioara spatioasa. Cladirea hotelului are un hol spatios, o receptie deschisa non-stop, un restaurant principal, un restaurant snack in aer liber, un restaurant tematic cu preparate din bucataria mediteraneana, un bar în hol si unul la piscina. 
Piscina exterioara are o sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare. Afara, copiii se pot bucura de atentia personalului responsabil cu grija lor pe timpul vacantei voastre. 
Zona de wellness cu piscina interioara iti ofera masaje și o baie de aburi, un hamam si o cada cu hidromasaj. Te vei simti mai rasfatat cum nu cred ca ai fost vreodata. De asemenea, ai la dispozitie si un salon de coafura. 
Daca te plictisesti sa stai doar la plaja si la piscina, hotelul iti pune la dispozitie un teren de tenis, o sala de fitness interioara si o sala de fitness in aer liber. In apropierea hotelului exista numeroase magazine, baruri, restaurante si cluburi de noapte, precum si un cazino si un parc acvatic. Ar fi cazul sa iti faci bagajele si sa pornesti la drum! 

⛱️ Aici ai posibilitatea sa iti rezervi vacanta: https://bit.ly/2V2K1aQ

Kaliakria Resort, Kavarna iti ofera o gama larga de servicii,si anume: transfer de la aeroport, transport la plaja, spalatorie, curatenie, baby-sitting, servicii taxi, servicii de inchiriere masina, precum si activitati sportive, cum ar fi navigarea , pescuit, golf, scufundari, excursii pentru motociclisti, jeepuri safari si o iesire cu elicopterul, vizite la situri istorice si culturale, bilete la concerte, inclusiv bilete pentru concerte rock în Kavarna etc. 
Exista o zona pentru copii cu animator si ingrijitor si servicii de babysitting pentru bebelusi. 
Poti, de asemenea, sa beneficiezi de saună, masaje, tratamente, tot ce este nevoie pentru ca tu sa simti cu adevarat ca esti in vacanta. Restaurantul iti ofera atat preparate din bucataria bulgareasca, dar si tot felul de preparate sezoniere, cum ar fi scoici, fructe de mare si alte specialitati. 
Pe scurt, este paradisul tau si al familiei tale! 

⛱️ Rezerva-ti cat mai repede vacanta: https://bit.ly/3iwViYX

Acum poti sa rasuflii usurat si sa incepi usor, usor sa iti faci bagajele ca sa nu pierzi vremea frumoasa. 
Ai ocazia sa te bucuri si tu, sa iti bucuri si copiii si sa petreceti cu totii o vacanta frumoasa la vecinii nostri foarte primitori!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare