Hoteluri cu plajă privată pe Litoralul României

  • 21 iunie 2022

Datorită deschiderii către Marea Neagră, România reprezintă o destinație turistică foarte căutată, atât de cetățeni, cât și de străinii care sunt în căutare de noi aventuri. 
 Pentru că sezonul estival în România este scurt, aproximativ 3 luni pe an, și zona litoralului este foarte aglomerată în aceaste perioade și plajele devin sufocate de numărul mare de turiști. Pentru a oferi un confort în plus, câțiva hotelieri pun la dispoziție plaje private pentru turiștii cazați. Aceste plaje private îți permite să îți petreci timpul de vacanță într-un loc mai liniștit, cu toate facilitățile de care ai nevoie, fără să fii nevoit să iei parte la aglomerația de pe plajele publice. 
În timpul verii pe plajele private se desfășoară și multe activități, petreceri private, spuma-party, concursuri, jocuri pentru copii.

MAMAIA
  
Mamaia este cea mai mare și renumită stațiune din România, situată în partea de Nord a Municipiului Constanța denumită "Perla litoralului românesc", este o fâșie de plajă cu nisip fin, ce se întinde pe o lungime de 8km.


 Hotel Victoria (3*) - Gratuit
Plaja din dreptul hotelului a fost lărgită, iar turiștii cazați au gratuitate pentru șezlong și umbrelă în zona veche de pe aceasta.
Hotel Venus (3*) - Gratuit

Plaja Mohito aflată în dreptul hotelului și este foarte îngrijită, curățată zilnic, cu nisip fin. Toate persoanele cazate beneficiază de șezlong și umbreluță din stuf, ce redau imaginea unei plaje de lux. Barul de pe plajă este locul preferat unde puteți savura băuturi răcoritoare pe timpul zilei.

Hotel Tomis (3*) - Gratuit

Hotelul beneficiază de plajă privată unde este amenajată și un bar.

Hotel Doina (3*) - Gratuit

Plaja Aqua este destinată turiștilor cazați la hotel, iar la rezervarea unui sejur de minim 3 nopți, primești gratuit șezlong și umbrelă pe plajă.

Hotel Delta (3*) - contra cost

Hotelul beneficiază de o plajă privată, unde se achită un cost pentru șezlonguri și umbrele.

Hotel Dacia Sud (4*) - Gratuit

Oaspeții cazați la Hotel se pot relaxa pe plaja privată din apropierea unității.

Hotel Blue Beach (3*) - Gratuit
 
Propietatea este la 1 minut de plajă și oferă disponibilitate pentru șezlonguri și umbrele.

Hotel Zenith (4*) - Gratuit

Hotelul pune la dispoziție turiștilor o plajă cu șezlonguri și umbreluțe gratuite pentru turiștii cazați și un bar în imediata apropiere.

Hotel Malibu (4*) - Gratuit

Amplasată la 1m de hotel, plaja Malibu, oferă cele mai bune condiții pentru oaspeții cazați. Intrarea în apă este lină, nisipul fin și șelongurile și umbreluțele sunt oferite în mod gratuit persoanelor cazate la hotel. Intervalul orar de funcționare este 08:0 - 19:00.

Hotel Modern (4*) - Gratuit

Plaja hotelului Modern are toate avantajele pentru a fi desemnată o plajă îngrijită și cochetă. Este amplasată la doar 200m de Hotel.

Hotel Iaki (4*) - Gratuit

Așezat la doar 20m de plajă și cu toate facilitățile puse la dispoziția clienților, Hotelul Iaki oferă o experiență inedită pentru relaxarea la malul Mării Negre.

Hotel Parc (4*) - Gratuit

Plaja Hotelului Parc este de dimensiuni normale, aceasta nu a fost mărite în cadrul proiectului de lărgire a plajelor din Mamaia. Amenajată cu șezlonguri, salteluțe și umbrele din paie, cu intrare în mare foarte lină, este o zonă perfectă și pentru famiile ce au copii mici.

Hotel Bavaria Blu (4*) - Gratuit
Blanco Beach, plaja Hotelului Bavaria Blue, este o zonă cu nisip fin, cochetă, ce dispune de șezlonguri și umbreluțe pentru oaspeții hotelului.

 Hotel Opera (4*) - Gratuit

Plaja Hotelului este amenajată într-un mod cochet, cu zone de relaxare, perfecte pentru a petrece timpul la soare.

Hotel Alcor (4*) - Gratuit

Proprietatea se află la 1 minut de plajă și oferă turiștilor toate facilitățile necesare pentru a petrece o vacanță relaxantă.

Hotel Arcadia (4*) - Gratuit

Hotelul oferă accesul gratuit la plaja privată, cu umbreluțe, șezlonguri, grupuri sanitare pe plajă și bar unde se servesc băuturi răcoritoare.

Hotel Del Mar (4*) - Gratuit

La cazarea în incint hotelului se oferă gratuitate pentru accesul la plaja privată, amenajată cu toate failitățile necesare.

Hotel Ges (4*) - Gratuit

Hotelul se află la doar 3 minute de față de plajă (50m) și oferă toate facilitățile necesare.

Hotel Savoy (4*) - Gratuit

Hotelul este amplasat la doar 20m față de plaja privată, amenajată cu șelonguri și umbrele, oferind un confort sporit clienților.


Hotel Pirates Resort(Bicaz) (3*) - Gratuit

Plaja privată a hotelului se află în apropiere și este amenajată în acelasi stil caracteristic, oferind o experiență de poveste.

Hotel Phoenicia Luxury (4*) - Gratuit

Hotelul oferă o plajă privată amenajată în stil cochet, cu o disponibilitate gratuită de peste 600 de șezlonguri.

Hotel Phoenicia Royal (5*) - Gratuit

Hotelul oferă o plajă privată amenajată în stil cochet, cu o disponibilitate gratuită de peste 600 de șezlonguri.

Hotel Phoenicia Resort (4*) - Gratuit

Hotelul oferă o plajă privată amenajată în stil cochet, cu o disponibilitate gratuită de peste 600 de șezlonguri.

Hotel Nautic&Luxury Club - Gratuit
Hotelul pune la disponibilitatea clienților o plajă privată, cu acces gratuit pentru șezlonguri și umbreluțe, dar doar 1 min de hotel.

Hotel White Tower (4*) - Contra cost

Unitatea de cazare se află la 120 m de plajă.

Hotel Riviera (3*)

Plaja privată, amenajtă cu șezlonguri și umbreluțe oferite în mod gratuit turiștilor cazați, se află la doar 20m de hotel.

Hotel Lemon Cliff - Contra cost
 
Locația se află foarte aproape de plaja privată destinată turiștilor, aceștia pun al dispozișie șezlonguri și umbrele din paie contra cost, ce creează o atmosferă tropicală.

Miramare - Contra cost

Plaja privată se află la distanță de 200m, oferind un cadru de vis turiștilor de la Malul Mării.



EFORIE NORD

Eforie Nord este a doua stațiune turistică ca mărime de pe litoralul românesc, stațiune cu un regim balneoclimatermic permanent. Amplasată la Est de lacul Techirghiol, lac recunoscut pentru proprietățile sale curative ale nămolului, stațiunea Eforie Nord se află la 15 km de orașul Constanța.


Hotel Complex Steaua de Mare

Proprietatea se află la 200m de plaja privată, unde sunt amplasate șezlonguri și mese gratuite pentru turiști.

Hotel Aqvatonic Balneo&Spa

Situat la numai 100 m de NOUA PLAJĂ LĂRGITĂ, dispune de plajă proprie destinată turiștilor, cu șezlonguri și umbrele oferite GRATUIT ce achiziționează pachete ALL INCLUSIVE. Plaja este împărțită în 3 zone: Bronze - umbrele mari, SILVER si GOLD - umbrele mai mici, de stuf oferite contra cost turistilor de pe plaja. Hotelul pune la dispozitie si un bar pe plaja.


Hotel Diana (3*) - Gratuit

Această proprietate este la 2 minute de mers pe jos față de plajă (aprox. 30 m). Oferă gratuit 2 șezlonguri și o umbrelă de cameră/zi.

Vila Maria - Gratuit

Oferă gratuit 2 șezlonguri și o umbrelă de cameră/zi.

Hotel Boutique Citadel - Gratuit

Hotelul se află pe plajă și oferă acces gratuit la plaja privată. Pe plajă se pune la dispoziție un bar unde se poate sta la terasa și se poate lua masa.

Vila Ryanna - Gratuit

Vila este situată în Sudul Stațiunii, lângă plajă cu zona Belona, la 2 minute de mers pe jos de Aqua Park la 5 minute de Băile de Nămol de pe Malul Lacul Techirghiol. 


NEPTUN

Stațiunea este situată pe coasa Mării Negre, la 38 km de Constanța, într-o zonă relativ bogată în vegetație, fiind desemnată o adevărată grădină a Litoralului Românesc. 

Hotel Sara - Gratuit

Această proprietate este la 2 minute de mers pe jos față de plajă (aprox. 30 m). Oferă gratuit 2 șezlonguri și o umbrelă de cameră/zi.


COSTINEȘTI

Costineștiul este stațiunea tineretului de pe litoral, stațiunea turistică estivală cu cele mai multe elemente ce o disting de celelalte perle de pe litoralul românesc. 

Hostel Perla

Hotelul esti situat la 50m de plajă.


OLIMP

Stațiunea Olimp este situată pe țărmul Mării Negre cu numeroase hoteluri și plaje aranjate elegant. Hotelurile din zonă sunt așezate de-alungul mării, pe un dig de 20 - 30m. Stațiunea este un loc minunat pentru vacanțe relaxante, tratamente și odihnă.  

Complex Phoenicia Blue View Amfitetru - Gratuit

Complexul dispune de o plajă privată generoasă, situată într-un golf din stațiune, ar oaspeții beneficiază gratuit (în limita locurilor disponibile), șezlonguri din lemn și umbrele de soare.


Novum By the Sea - Gratuit

Hotelul este situat pe plaja Asterios, unde turiștii beneficiază de un mediu perfect. Un cadru de vis, cu mobolier modern pe plajă, realizat cu înclinație către calitate, mese laterale și umbrele generoasse din lemn.


Astria Luxury Aparthotel - Gratuit

Plaja privată este situată la 50m de hotel și la o distanță mică față de zona pădurii naturale. Plajă cu nisip fin, beach bar, șezlonguri confortabile și activități sportive atlantice.

Hotel Popasul Pescarilor - Gratuit

Unitatea de cazare pune la dispoziția turiștilor o plajă la 150m distanță. Este o plajă retrasă ce îți permite să dai frâu liber distracției și să îți desfășorui vacanța exact așa cum ți-ai dorit. 

Hotel Mediterraneo 5* - Contra Cost

Plaja Meditteraneo reprezintă un loc de relaxare atât pentru turiștii cazați în incinta clubului, cât și pentru alții, dornici de relaxare. Plaja se află la aproximativ 200m față de Club și se percepe o taxă pentru inchirierea șezlongurilor. Taxa este de 40 Ron/zi.



JUPITER

Jupiter este o stațiune mai mică, aflată la 5km de Mangalia, dar care beneficiază de un cadru natural superb, definit de Lacul Tismana și Pădurea Comorova. În această zonă hotelurile sunt foarte aproape de plajă, orientate perpendicualar spre Marea Neagră.

Hotel Delta 3* - Gratuit

Hotelul dispune de plajă privată pentru adulți și inclusiv de una pentru copii. Aceasta este amenajată în întregime cu șezlnguri si topogane, iar o echipă de animatori profesioniști se ocupă zilnic de divertismentul copiilor. 

Hotel California 3* - Gratuit

Hotelul dispune de plajă privată pentru adulți și inclusiv de una pentru copii. Aceasta este amenajată în întregime cu șezlnguri si topogane, iar o echipă de animatori profesioniști se ocupă zilnic de divertismentul copiilor. 

Hotel Mera Onix 4* - Gratuit

Plaja privată a hotelului se întinde pe o suprafață de 2500MP și dispune de 600 de șezlonguri și umbrele. Clienții hotelului au acces gratuit la șezlonguri, dar și la barul de pe plajă.

Hotel Poseidon 4* - Gratuit

Hotelul dispune de plajă privată pentru adulți și inclusiv de una pentru copii. Aceasta este amenajată în întregime cu șezlnguri si topogane, iar o echipă de animatori profesioniști se ocupă zilnic de divertismentul copiilor.


Hotel Olimpic 4* - Gratuit

Hotelul dispune de o plajă privată unde sunt amenajate un loc de joacă pentru copii și o terasă. În vecinătatea acesteia se află și 2 piscine (1 pentru adulți, 1 pentru copii) și un bar cu regim All Inclusive.


CAP AURORA 

Stațiunea este una de dimensiuni reduse, așezată pe un promotoriu stâncos, între pădurea Comorova și mare, în contrast cu nota dominantă a litoralului. Natura a fost generoasă cu stațiunea, pădurea de stejari începe chiar în spatele hotelurilor.

Hotel Opal 3* - Contra Cost

Plaja este situată în zona de Nord a stațiunii la 80m de Hotel. 


VENUS

  Plaja din stațiunea Venus este întinsă pe aproximativ 1,5 km și are o lățime de 200m. Este fragmentată de numeroase golfuri și dispune de un nisip fin, perfect pentru plimbările relaxante.

Hotel Afrodita 4* - Gratuit
Plaja hotelului este amplasată în apropiere și dispune de amenajare cu șezlonguri și umbreluțe.

Hotel Inter 5* - Gratuit

Plaja privată a hotelului este delimitată de celelalte și aranjată cu șezlonguri și umbrele de o calitate superioară. Poți alege să servești cocktal-uri și poți asculta muzică bună. Poți alege să îți petreci vacanța și într-un mod mai distractiv, plimbări cu ski-jet sau echipament ski aquatic.

Hotel Mera Resort 4* - Gratuit

Plaja privată a hotelului se întinde pe o suprafață de 2500MP și dispune de 600 de șezlonguri și umbrele. Clienții hotelului au acces gratuit la șezlonguri, dar și la barul de pe plajă.

Hotel Turquoise 4* - Gratuit

Acesta este situat la 30 min de plaja privată și oferă acces gratuit pentru clienții hotelului. 

Hotel Melodia 4* - Gratuit

Plaja privată este la doar 150m de hotel. Este situată în golful stațiunii Venus, zonă cu intrare lină în mare, iar turiștii cazați la hotel beneficiază de gratuitate pentru șezlonguri, mese și umbreluțe de soare.

SATURN

Este o stațiune relativ nouă, introdusă în lista stațiunilor balneare și s-a dezvoltat odata cu celelalte stațiuni de pe Litoralul Românesc.

Hotel Saturn 5* - Gratuit

Hotelul dispune de plajă privată gratuită pentru oaspeții cazați, dotată cu șezlonguri și umbreluțe moderne.

Hotel Cupidon 4* - Gratuit

Plaja are 9000mp și este destinată exclusiv turiștilor cazați la hotel, oferind gratuit 2 șezlonguri și o umbreluță pe cameră.

VAMA VECHE

Aceasta este cea mai iubită stațiune de către tinerii nonconformiști. Faima ei provine și din nostalgia vremurilor trecute, când oamenii obișnuiau să își petreacă zilele de vară departe de civilizație.

Hotel Laguna 2* - Gratuit

Hotelul se află la 80m de plaja privată și oferă turiștilor cazați gratuitate pentru șezlonguri și umbrele.

MANGALIA

Stațiunea oraș-port de la Marea Neagră, în trecut colonizată de Greci, este singura stațiune ce deține izvoare minerale benefice diferitelor afecțiuni.

Hotel Laguna 3* - Gratuit

Hotelul dispune de o plajă privată gratuită pentru oaspeții cazați la hotel, unde se oferă șezlonguri și umbreluțe. Pe plajă se desfășoară și diverse activități de divertisment pentru adulți și cei mici.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare