Hoteluri cu piscină privată pe Litoralul României.

  • 14 iunie 2022

Nimic nu se compară cu o vacanță pe litoralul românesc! Sejururile la malul mării pe litoralul românesc au devenit foarte căutate atât pentru farmecul mării, cât și pentru atmosfera unică de vacanță pe care o poți resimți in una din stațiunile de pe litoral. Unitățile de cazare oferă cele mai bune facilități pentru familiile cu copii, persoanele mai în vârstă dar și pentru cei mai tineri. 
Printre aceste facilități, la mare căutare sunt piscinile, pentru că oferă un cadru în plus de relaxare, liniște și o zonă mai puțin aglomerată, față de plaje care sunt pline de turiști. Este și un loc de joacă perfect pentru copii, unde pot fi supravegheați atent de către părinți.
        Pentru a te ajuta să ai parte de o vacanță asa cum ți-ai dorit ne-am gândit să punem laolaltă toate hotelurile ce dispun de piscină gratuită pe Litoralul Mării Negre.

MAMAIA 


Stațiunea Mamaia din Nordul Litoralului este perfectă pentru persoanele în căutare de distracție, evenimente mondene și activități diverse. Este una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa, 10 km lungime si 200 m latime.  Cunoscută drept "Ibiza Europei de Est", stațiunea oferă cele mai multe variante de distracție și cluburi deschise până la răsăritul soarelui. 
                                        

Hotel Phoenicia Royal (5*);               

   
Hotelul dispune de mai multe piscine amenajate special pentru oaspeți. Sunt atât piscine pentru adulți, cu zone de relaxare, baruri cu băuturi răcoritoare, dar și numeroase piscine pentru copii, cu topogane, locuri de joacă și de divertisment.                  

Phoenicia Holiday Resort (4*);  
        
   Hotelul dispune de mai multe piscine amenajate special pentru oaspeți. Sunt atât piscine pentru adulți, cu zone de relaxare, baruri cu băuturi răcoritoare, dar și numeroase piscine pentru copii, cu topogane, locuri de joacă și de divertisment.                  
            

Hotel Zenith Conference&Spa 
Zenith pune la dispoziția oaspeților o piscină de dimensiuni mari, cu 30 de șezlonguri pentru relaxare.

 
Aparthotel Alezzi Beach Resort (3*);       

    
În Resort-ul Alezzi puteti beneficia atât de piscine exterioare, cât și piscine interioare.                           

Hotel Pirates Resort(Bicaz) (3*);
     
Cu o lungime de aproximativ 20m și o formă circulară, este perfectă pentru înnot. Se poate face accesul la bar, dar și la restaurant, creând o atmosferă perfectă de vacanță.              

New Splendid Hotel&Spa (4*);
            
Oaspeții hotelului beneficiază gratuit de intrare la centrul spa ce are 3 piloni de baza 

 New Splendid Hotel&Spa (4*);                

        
La cazarea in hotel oaspetii beneficiaza gratuit de accesul la Spa, unde se află 2 piscine interioare, scaune de hidromasaj,  sauna uscata sau umeda, fantana de gheata.                

 Hotel Almar Luxury (4*); 
     
La dispoziția oaspeților se pune accesul gratuit la piscina cu apă sărată, jacuzzi, piscina pentru copii în incinta hotelului. Piscina este încadrată de palmieri și șezlongurile confortabile, oaza exotică de relaxare.                 

  Hotel Ambasador (4*); 
  
Piscina are acces gratuit pentru turiștii cazați din hotel. Baldachinele și șezlongurile sunt frumos amenajate. In interiorul piscinei este o piscină mai mică pentru copii.
                                                                                                       
 Hotel Comandor (4*);                                
      
Piscina oferă gratuit pentru oaspeți șezlonguri cu saltele.                      

 Hotel Amiral (4*)    
          
Hotelul Amiral dispune de o piscină exterioară cu design inovator,  ce le permite atât celor mari, cât și celor mari să se bucure de apa cristalină.              

 Hotel Orfeu (3*);
 

  Hotel Queen Vera (4*);                                           
                          
Hotelul pune la dispoziția clienților o piscină exterioară, frumos amenajată, cu șezlonguri și umbreluțe gratuite.

Hotel Bavaria Blu (4*);
     
Această locație s-a gândit să ofere facilitățile potrivite tuturor oaspeților, astfel că, au amenajat atât o piscină pentru adulți, cu bar unde se pot servi băuturi și o zonă pentru cei mici, unde se pot juca în voie.                      

Hotel Arena Regia &Spa (5*);
 
Arena Regia beneficiază de o piscină luxoasă interioară, inspirată de stilul Romei Antice, dar și un Infinity Pool exterior și un bazin pentru copii.

Hotel Resort Leon Beach (3*);                      
    
Unitatea de cazare oferă o piscină cochetă în aer liber, amenajată cu șezlonguri și o zonă de joacă pentru copii cu leangăne și topogane.                        

Hotel Nautic&Luxury Club (3*); 
    
Hotelul oferă acces oaspeților la piscină, fiind un loc perfect de relaxare, atât pentru adulți, cât și pentru copii.                   

Hotel Nayino Resort (4*)
         
Piscina din incinta hotelului prezintă un design cochet ce oferă confort atât adulților, cât și celor mici.    
   
Hotel Modern (4*);                                    
           
Oaspeții au gratuitate la cele 2 piscine puse la dispoziție de hotel, la achiziționarea pachetului "demipensiune+" sau "Ultra All Inclusive".                

 Hotel Dorna (4*); 
       
Accesul adulților și al copiilor la cele 2 piscine aflate în aer liber este gratuit și se pun la dispoziție șezlonguri, umbrele, prosoape și saltele.                   

Hotel Arcadia (4*);

Întregul complex pune la dispoziția turiștilor în mod gratuit 2 piscine pentru o experiență relaxantă în sejurul dorit.

  Hotel Central (3*);                                   
      
Pentru relaxare turiștii au la dispoziție piscina hotelului, potrivită atât pentru adulți și pentru copii. În zona piscinei este amenajată o terasă - restaurant unde vă puteți delecta și cu preparate din pește și fructe de mare. În fiecare zi, pe această terasă sunt organizate spectacole cu muzică live.                     

 Hotel Majestic (3*); 
       
Pentru distracție și relaxare se pune la dispoziție piscina exterioară, șezlonguri și umbrele, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Piscina pentru adulți:  Lungime: 27 m;    Latime: 12 m;   Inaltime: 1,20 m - 2,20 m. Piscina pentru copii: Diamentru 4m, Inaltime 0,60m.

Hotel Iaki (4*);
   
Hotelul dispune de 2 piscine exterioare, amenajate cochet și cu șezlonguri și umbrele oferite în mod gratuit turiștilor cazați.                                  


Hotel Malibu (4*);                                                       
 
In zona piscinei sezlongurile si umbrelele se ofera gratuit, in limita disponibilitatii. Fiecare camera are alocate maximum 2 sezlonguri. Barul de la piscina va pune la dispozitie cocktail-uri variate preparate de barmani profesionisti.
                      

Hotel Nyota (4*); 
   
Oferă o piscină încălzită din mai până în septembrie cu zonă de copii și zonă de jacuzzi. Chiar la marginea acesteia puteți savura la barul piscinei un cocktail sau o bere rece. Găsiți întotdeauna un prosop pentru piscină disponibil, nu este nevoie să-l luați pe cel din cameră.
                     
Hotel Opera (4*);
            
Printre numeroasele facilități pe care le aveți la acest hotel, se mai pune la dispoziție și o piscină exterioară perfectă pentru relaxare.          
   

Hotel Del Mar (4*);                                                  
  
Pentru a completa o vacanta ideala, Del Mar Hotel Mamaia ofera gratuit tuturor clientilor posibilitatea de a se relaxa in piscina noastra exterioara. De asemenea, oferim un sezlong gratuit fiecarui adult.               

  Hotel Flora (3*);
             
Hotelul are ca și facilițăți piscină, ce oferă șezlonguri și umbrele gratuite pentru turiști.             

Hotel Aurora (2*);
     
Complexul Hotelier Aurora ofera turistilor sai un serviciu gratuit, de lux: accesul la doua piscine ultramoderne pentru adulti si copii. Piscina pentru adulti are acces facil si adancime variabila de la 1.1 la 1.92 metri. Suprafata luciului de apa este de 200 mp. Tratarea apei se face cu sterilizatoare UV, sistem ultrafiltrare si cu minimul de clor cerut de Directia de Sanatate Publica. Piscina pentru copii are o suprafata de 40 mp si o adancime constanta de 0.7m, pentru a se evita pericolul de accidentare. In plus fata de piscina pentru adulti, cea pentru copii dispune de un sistem de tratare a apei cu Ozon. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, din vitroceramica.

  Hotel Savoy (4*);                            
  
 Acces la piscinele incalzite ale hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.        

Pensiunea Almar (5*); 
                            
Piscina este un mod plăcut de a te răcori și de a te bucura de proprietățile minunate ale apei sarate, fie că vrei să înoți, să îți tonifici mușchii sau să te bălăcești împreună cu familia. Piscina noastră are o adâncime de 1.60 m și este dotată cu 1 perdea de apă ce au efect de masaj care tonifică mușchii spatelui, gâtului și amelioreaza stresul. Totdată ziua si toata, seara te poți bucura de cerul înstelat și de luminile colorate ale piscinei, iar după o baie relaxantă te poți destinde pe șezlonguri, citind, meditând sau savurând un cocktail de la pool barul nostru.

Clubul de vacanta Corabia Piratilor (3*);
Complexul pune la dispoziția turiștilor o piscină pentru copii și una pentru adulți.

Hotel Vega (5*);                                                        
      
 Piscina exterioara a hotelului Vega este una dintre cele mai frumoase piscine din statiunea Mamaia. Aceasta este deschisa din 1 iunie pana pe 30 septembrie, timp in care apa este mentinuta la o temperatura constanta, pentru a va asigura un confort termic perfect, indiferent de vreme.

 Hotel Parc (4*);
      
Accesul la piscina exterioară este gratuită. Aceasta este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii.                      

Pensiune Siera (4*);
     
Un colț perfect de relaxare, piscina cu adancime de 1.65 m, unde intrarea se face pe la scari unde apa este mica.
         

Hotel Dedal (3*);                                    
      
O locație superbă, unde sunt plasate piscine la care au acces în mod gratuit oaspeții cazați la hotel.           

Vila Pontica (3*);
        
Piscina în aer liber, lângă care avem și câteva șezlonguri. În proximitate este și grădina, cu un foișor răcoros. Nu lipsește muzica în surdină.

Hotel Gociman (4*);
  
În acest sezon, Complexul hotelier G.G. Gociman va invita sa petreceti zilele insorite de vara in noua piscina a hotelului. Cei ce isi doresc distractie, un bronz de invidiat dar si cateva ore de relaxare, pot opta sa scape de rutina zilnica intr-un cadru natural autentic pe malul lacului. Piscina exterioara incalzita
           

El Locanda Boutique;                                                 
         
Aceasta este o locație amenajată în stil cochet, ce dispune de o piscină exterioară încălzită, ce oferă și șezlonguri și umbreluțe gratuite.             

Hotel Amiral (4*);
                    
Se pune la dispoziția oaspeților o piscină exterioară, potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, datorită design-ului pe care îl prezintă.
          



EFORIE NORD



  Stațiunea Eforie Nord este a doua ca dimensiune pe litoralul românesc și face trecerea între Municipiul Constanța și orașul Mangalia. În ultimii ani stațiunea a fost în continuă dezvoltare, s-au construit nenumărate unități de cazare, terase, restaurante, parcuri. Pentru a avea parte de o vacanță pe cinste, noi îți recomandăm să faci sesiuni de shopping, sporturi nautice, pe terenuri sau pe plajă, dar și să te bucuri de o zi de relaxare la piscina unității de cazare. 


 Complex Steaua de Mare (3*);         
      
Complexul grandios de pe litoralul Mării Negre aduce în atenția oaspeților, pentru a oferi un plus de confort și relaxare, o piscină exterioară, de dimensiuni impreionante. 

Aqvatonic Balneo&Spa (4*);
    
Aici putem discuta despre singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade.
  
Complex Bran Brad Bega (4*);
    
Complexul oferă o piscină exterioară cu tobogan, bar la piscină, loc de joacă, un modern centru SPA. 

 Hotel Mirage Medspa (4*);                   
     
Toţi oaspeţii beneficiază de acces gratuit la zona Aqua Mirage, cu programare, care include saună, hamam, cadă cu hidromasaj şi piscină interioară încălzită. Detalii aici.  
               

Hotel Europa (4*);
Destinde-te și degustă o băutură răcoritoare după o baie sau un tratament spa. Barul de la piscina exterioară îți pune la dispoziție un meniu complet de băuturi și gustări; întinde-te pe unul dintre șezlongurile pregătite și lasă-te scăldat de lumina soarelui!

Hotel Apollo Ovicris (3*);                                  

             
Este minunat sa privesti oamenii mici si mari deopotriva cum se bucura de racoarea apei intr-o zi insorita. Buna dispozitie este intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi organizam spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, cu invitati speciali, oameni de cultura si cantareti celebrii.

 Hotel Mondial (4*); 
            
  Proprietatea oferă piscină în aer liber cu intrare gratuită pentru oaspeți. 

Complex Hotelier Club Dunarea (3*);
                
     Piscina principala a complexului are aproximativ 600 mp, cu piscina copii, bar terasa, sezlonguri, jocuri, concursuri, muzica, animatie pentru adulti dar si pentru cei mici.

Hotel Vera (3*);                                             
      
Aceasta este o locație amenajată în stil cochet, ce dispune de o piscină exterioară încălzită, ce oferă și șezlonguri și umbreluțe gratuite.                

Hotel Felix (3*);
     
Accesul la piscina exterioară este gratuit. Aceasta este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii.        

Hotel Grand (3*);

Accesul la piscina exterioară și interioară este gratuit. Aceasta este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii.        




COSTINEȘTI



Cunoscută drept stațiunea preferată a tinerilor, Costineștiul își primește oaspeții într-o atmosferă plină de veselie și voie bună pe plajele vegheate de cele 2 simboluri, Obeliscul și epava navei Evanghelia. Petrecerile eferveșcente sunt organizate zilnic în cluburile sau pe plajele din zonă până în zorii zilei. 

Vox Maris Grand Resort (4*);                                
     
Se pun la dispozitie 3 pisicine moderne. Toate sunt dotate cu cele mai noi tehnologii si detin spatii aferente amenajate cu sezlonguri, astfel incat iti vei putea petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut si relaxant.             


 Hotel Regal (3*);
      
Hotel Regal îți pune la dispoziție Piscina Regal, o piscină interioară, cu acoperiș retractabil care poate fi perfectă atât pentru zilele însorite în care vrei să te relaxezi și să te bronzezi, dar și în zilele noroase în care nu este vreme de baie în mare. Piscina este curățată și tratată în fiecare seară cu soluții de înaltă calitate și hipoalergice pentru a oferi un mediu sigur și curat, chiar și pentru persoanele care suferă de diverse alergii.                   


Hotel Atlantic (3*);
     
Proprietatea oferă piscină în aer liber cu intrare gratuită pentru oaspeți.    



OLIMP 


Stațiunea Olimp prezintă farmecul și strălucirea de altă-dată, o zonă aerisită și bine configurată. Zonă este plină de spații verzi, zone de relaxare și odihnă.

Phoenicia Blue View Belvedere  (4*);               

    
Dacă veți opta pentru un bronz superb, la marginea unei piscine turcoaz, e bine sa știți că Phoenicia Blue View pune la dispoziția dumneavoastră 4 piscine, 2 pentru adulți și 2 pentru copii, ce au în dotare și tobogan de apă. Tot pentru cei mici, în zona piscinelor, dar și pe plajă sunt amenajate locuri de joacă unde, atenție, pentru acces e nevoie de multă energie. Șezlongurile și umbrelele de soare sunt amplasate în zona piscinelor, pe terasele verzi și pe laguna centrală (zona dintre piscine și plajă) și sunt gratuite, în limita locurilor disponibile.                                

Astria Luxury Aparthotel (4*);
    
Bucurati-va de piscina exterioară incalzită de aproximativ 1400m amenajată complet cu sezlonguri, locuri de joacă si parc amenajat pentru activități sportive.                          


Novum By the Sea (4*);
Novum By the Sea pune la dispoziție o zonă de plajă privată și o piscină sezonieră în aer liber unde copiii se pot bucura de numeroase activități.


 Hotel Cocor (4*);                                                              
     
 Selectia de cocktailuri delicioase si bauturi fine precum si gama variata de gustari va provoaca simturile in momentele de relaxare de la piscina sau din lobby-ul hotelului.     


Hotel Pam Beach (3*);
  
 Începând din vara anului 2022 hotelul pune la dispoziție pentru o vacanță exact așa cum doriți piscina exterioară Infinity Pool cu cascadă, în design exotic și beach-bar pentru adulți, cât și o zonă acvatică pentru copii cu ansamblu de tobogane.


Hotel Majestic (3*);
        
    Daca doriti sa leneviti la piscina, v-am pregatit sezlonguri si umbrele pentru momentele unice de relaxare. Sedinte de aquagym si o serie de alte activitati interesante va astepta la piscina hotelului. Si cei mici se pot balaci in voie la piscina special amenajata pentru ei. Ambele piscine sunt incalzite, astfel incat distractia sa poata continua si in zilele mai putin insorite.
Piscina adulti incalzita:  Lungime: 15 m  Latime: 10 m  Inaltime: 1,50 m - 2,50 m; Piscina copii încalzita  Lungime: 3 m  Latime: 2 m  Adancime: 0,70 m;. 

Hotel Holiday Olimp (3*);

Ca o alternativa a agitatiei de pe plaja aveți la dispozitie gratuit piscina hotelului.
Daca intr-o zi nu doriti sa mergeti pana la plaja, va puteti lasa mangaiati de razele soarelui in piscina hotelului si sa savurati una dintre bauturile noastre racoritoare.
Piscina este deschisa oaspetilor zilnic, in intervalul orar 08:00 – 19:00.


    

NEPTUN


Neptun este o stațiune pentru recreere și întruniri de familie, zona este înconjurată de natură, Rezervația Pădurea Comorova, fiind foarte aproape și un loc perfect pentru plimbări.


Hotel Resort & Spa 2D (3*);                       
          
Pentru a petrece un sejur de neuitat, hotelul pune la dispoziție: piscina exterioara, piscina interioara de dimensiuni semi-olimpice cu apa incalzita si o piscina pentru copii , ambele piscine fiind deservite de un bar in care se pot servi bauturi si cocktail-uri fine, centru de relaxare SPA-ntastic unde oaspetii se pot bucura de binefacerile terapiilor spa, masaje, sauna salina si finlandeza, jacuzzi,

Complex Mediterraneo (5*);
        
     Piscina are o dimensiune de 256mp si o adancime de 0,5m/1,20m/1,40m/1,60m. Apa albastra si limpede este curatata cu sisteme de filtrare si dozare automate si incalzita cu panouri solare.       

Grand Hotel Caraiman (4*);
         
Prin amplasare și amenajare, piscina exterioară oferă cea mai facilă și relaxantă experiență cu efecte benefice asupra corpului. Pentru oaspeții cazați la Grand Hotel Caraiman, accesul la piscină este gratuit, între orele de funcționare a acesteia 8:00 - 18:00.
Piscină adulți – Suprafață 320mp și adâncime 1,5m.
Piscină copii – Suprafață 140mp și adâncime 0,75m.

    
   Q Hotel (3*);                                                                
      
Locația pune accent pe oferirea celor mai bune servicii turiștilor lor, astfel că, are piscină în aer liber cu intrare gratuită pentru oaspeți.             


 Hotel Doina (3*); 
          
 Pentru a petrece un sejur de neuitat, hotelul pune la dispoziție: piscina interioară, dotată cu cele mai noi sisteme.

Hotel Recif (3*);
   
Accesul la piscină pentru adulți și la cea pentru copii este gratuit pentru oaspeții hotelului.
           
Hotel Shine (4*);                                                                  
        
O locație superbă, unde sunt plasate piscine la care au acces în mod gratuit oaspeții cazați la hotel.             

Hotel Decebal (3*);
     
 Proprietatea oferă piscină în aer liber cu intrare gratuită pentru oaspeți. 
           
Club Topaz;
          
Accesul la piscină pentru adulți și la cea pentru copii este gratuit pentru oaspeții hotelului.

Hotel Apollo (3*);                                  
     
Piscina hotelului (deschisa intre orele 9:00- 20:00) are zilnic program pentru copii asigurat de animatori. Barul care deserveste piscina asigura bauturi a la carte contra cost in intervalul de timp 8:00- 23:00 .

Hotel Terra (4*);
         
Hotelul dispune de o piscină exterioară pentru adulți și copii și oferă gratuit șezlonguri și umbrele pentru oaspeți.              






JUPITER


Jupiter este o stațiune liniștită, de dimensiuni reduse, cu zone umbroase și multă vegetație, străbătută de numeroase aleei unde se pot face plimbări lungi. Chiar dacă este o stațiune liniștită, nu este lipsită de modelități de petrecere a timpului, ca sporturi nautice, pe terenurile de fotbal, volei sau în zonele de agrement.



 Hotel Delta (3*)                                              

   
Hotelul dispune de o piscină exterioară pentru adulți și copii și oferă gratuit șezlonguri și umbrele pentru oaspeți. 

Hotel California (3*) 
   
 Hotelul dispune de o piscina in aer liber cu pool bar pentru adulti si copii.


 Hotel Poseidon (4*)
       
În incinta piscinei hotelului, poți savura: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft și ai parte de șezlong cu umbrelă la piscina hotelului.

   Hotel Majestic (3*)                                              
     
 Piscina Hotelului Majestic nu va trece neobservata datorita atmosferei de vacanta care se creaza in jurul ei si unde buna dispozitie si distractia predomina. Se afla in imediata apropiere a unei veritabile gradini de vara, ceea ce ii confera un farmec aparte. Lungime: 22 m  Latime: 11 m
Inaltime: 1,55 m - 2 m.  Apa piscinei este perfecta pentru o balaceala in orele fierbinti ale verii. Sub razele calde ale soarelui va puteti relaxa pe sezlong savurand un cocktail racoros si exotic ce va va face sa visati la insulele exotice desprinse din povesti!        

Hotel Capitol (3*)

Piscina Capitol funcționează cu apă dulce și a trecut printr-o serie de modernizări, fiind dotată în acest moment cu instalații ultramoderne de filtrare. Pe marginea ei vă veți putea relaxa în sezlonguri, iar personalul Terasei Capitol vă poate servi cu cele mai delicioase băuturi.


CAP AURORA




În această stațiune poți avea parte de un sejur confortabil și mai puțin aglomerat decât în alte stațiuni. Mai mult, apele din Cap Aurora sunt bogate în minereu de sulf, astfel că persoanele care ajung aici se pot bucura și de diverse tratamente.


       Hotel Mera Onix (4*)                           
             
 Piscina Infinity de la Hotel Mera Onix  reprezintă una dintre principalele atracții ale resortului! La piscina Infinity ai beneficii welness, precum dușuri cervicale, hidromasaj și gheizer, care să îți redea starea de bine pe termen lung. Alături de zona de relaxare a piscinei, care încântă orice turist, Mera Onix oferă și atracții acvatice pentru amatorii de senzații tari. Cei mici se bucură de o piscină cu apă încălzită doar pentru ei. Nu în ultimul rând, îți poți petrece sejurul pe plaja privată a hotelului, plajă acoperită cu nisip fin, șezlonguri cu umbrele și beach bar!

   Hotel Diamant (3*)
      
Piscina proprie, pentru copii si adulti, cu Bar de zi pe marginea piscinei.



VENUS




Statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. Dominata de o vegetatie bogata, statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza. Datorita izvoarelor de apa minerala sulfuroasa hipotermala care sunt captate in zona, Venus s-a dezvoltat ca statiune balneara in care pot fi tratate o serie de afectiuni importanta.

        Hotel Afrodita (4*)                                    
          
Hotelul pune la dispoziția oaspeților o piscină în aer liber, dotată cu toate facilitățile și loc de joacă pentru copii.


Hotel Inter (5*)
        
În incinta piscinei hotelului, poți savura: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft și ai parte de șezlong cu umbrelă la piscina hotelului.

Hotel Mera Resort (4*)
      
La Mera Resort Venus vei descoperi piscine cu servicii și facilități all-inclusive pentru cei mici și mari, deopotrivă, astfel încât toată lumea se bucură de o vacanță de vară de neuitat! Răsfață-te la piscinele Mera Resort sau la piscinele din cadrul Mera Villas, pentru un plus de intimitate și destindere! Indiferent de piscina pe care o alegi, ai la dispoziție un bar all-inclusive.


  Hotel Melodia (4*)                                                     
        
Una dintre cele mai generoase de pe litoralul românesc, piscina Hotel Melodia are o suprafață de peste 200 m², cu adâncime variabilă, între 1,10 – 2,10 m. Apa este încălzită la o temperatură de minimum 26° și dispune de o secțiune cu Jacuzzi, pe care o poți activa atunci când dorești. Cei mici se pot bucura de piscină pentru copii cu adâncimea de doar 0,5 m.

Hotel Dana Resort (4*)
           
Cufundata in natura verde a resortului nostru se gaseste unul din spatiile preferate al oaspetilor nostri. Piscina regasita in locatia Dana Resort este una atent amenajata, pentru confortul turistilor. Adancimea maxima in piscina pentru adulti este între 1.40 și 1.60 metri iar adancimea maxima in piscina pentru copii este de 1 metru. Sezlongurile si umbrelele se ocupa in limita locurilor disponibile.

Hotel Iulia Resort (3*)
       
IULIA RESORT VENUS va pune la dispozitie o piscina construita in 2019, cu sistem automat de ultima generatie de filtrare pe baza de apa sarata si incalzita.

Hotel Carmen Azzuro (4*)                                           
   
Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului.

Hotel Dana Holiday (4*) 
        
 Piscina regasita in locatia Dana Resort este una atent amenajata, pentru confortul turistilor.

Hotel Sunquest (3*)
O piscina spectaculoasa cum nu intalnesti la orice hotel - cu fantani arteziene, caderi de apa si lumini subacvatice care ofera noaptea un spectacol multicolor deosebit.

   Hotel Turquoise (4*)                           
   
Acces la piscină, la loc de joacă și șezlonguri în limita disponibilității !    

Hotel Palace (4*)

Hotelul pune la dispoziția oaspeților o piscină în aer liber, dotată cu toate facilitățile și loc de joacă pentru copii.


SATURN


Vegetatia bogata si linistea ar fi doua dintre caracteristicele care fac ca Saturn sa fie cautata de cei care isi doresc o vacanta relaxanta departe de agitatia cotidiana. Toate unitatile de cazare sunt inconjurate de spatii verzi si pomi care asigura aer curat si racoare in timpul verilor toride. Un alt avantaj al statiunii Saturn il constituie prezenta in zona a izvoarelor hipotermale sulfuroase si a namolului cu valoare terapeutica, ambele utilizate in tratarea afectiunilor ginecologice si pe cele ale aparatului locomotor.

    Hotel Saturn (5*)                              
  
Acces piscină si plaja privata dotate cu sezlonguri, umbrele,prosoape( in limita locurilor disponibile), sală de fitness, loc de joaca pentru copii.
      
Hotel Cupidon (4*)
       
 Hotelul dispune de o piscină tip Infinity cu vedere la mare. Piscina are o adancime de 140 cm.

Hotel Cleopatra (4*)
    
Pentru o experiență unică și distracție la maxim, vă invităm să descoperiți Aqua Park Cleopatra.
Parcul acvatic este dotat cu mai multe piscine pentru adulți și copii, tobogane, jacuzzi, șezlonguri și umbrele, bonus turiștii cazați în hotel beneficiază de acces gratuit pe toata perioada sejurului. Aqua Park Cleopatra – o alegere excelentă pentru o escapadă plină de distracție,
de care toată familia se va bucura.


      Hotel Hora (3*)                                   
       
Pentru o experiență unică și distracție la maxim, vă invităm să descoperiți Aqua Park Balada.
Parcul acvatic este dotat cu mai multe piscine pentru adulți și copii, tobogane acvatice, jacuzzi, șezlonguri, umbrele și
două baruri. Turiștii cazați în hotel Hora beneficiază de acces gratuit pe toata perioada sejurului.
Aqua Park Balada – o alegere excelentă pentru o escapadă de care cu siguranța se va bucura întreaga familie.   

Hotel Balada (3*)

Pentru o experiență unică și distracție la maxim, vă invităm să descoperiți Aqua Park Balada.
Parcul acvatic este dotat cu mai multe piscine pentru adulți și copii, tobogane acvatice, jacuzzi, șezlonguri, umbrele
și două baruri. Bonus, turiștii cazați în hotel beneficiază de acces gratuit pe toată perioada sejurului.
Aqua Park Balada – o alegere excelentă pentru o escapadă plină de distracție, de care toată familia se va bucura.


MANGALIA



Mangalia este un oras in continua dezvoltare, un oras curat si cochet, care in ultimele decenii si-a insusit cu succes atributul de statiune balenoclimaterica. Izvoarele mezotermale sulfuroase din Mangalia sunt valorificate in bazele de tratament cu rezultate recunoscute in ameliorarea bolilor sistemului osos si in tratamentele recuperatorii. Fiind in primul rand un municipiul si apoi o statiune, Mangalia le ofera turistilor oportunitati diverse de petrecere a timpului liber: plaja, vizite la muzee, monumente si cetati care prezinta istoria locurilor, distractii acvatice, spectacole, festivaluri si evenimente culturale.

Hotel New Belvedere (5*)                     
      
Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii.

Hotel Paradiso (3*)

Din anul 2007 hotel Paradiso dispune de o piscina exterioara si un bazin pentru copii, cu 200 locuri amenajate pentru plaja.



VAMA VECHE


   
            

                         Vama Veche este o statiune in continua transformare, „spiritul” se păstrează datorită turiștilor care populeaza Vama Veche an de an si mai putin de constructiile inconjuratoare. Vama Veche a fost si a ramas una dintre cele mai nonconformiste destinatii de vacanță.      

          
           Vila Sara (3*)                                                           
         
La Vila Sara aveți parte de Piscina, sezlonguri, perne sezlong – asigurate gratuit pentru oaspetii locatiei.

Casa Stravos
       
Locul ofera o atmosfera relaxantă. Piscina mărginită de nisip e zona de distracție a pensiunii.

 Hotel Laguna (2*)
     
 Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii.

Complex turistic Club D’or
 
Piscina CLUB D`OR este alegerea perfectă pentru a te bucura de vară într-o atmosferă relaxantă cu dotări la standarde înalte, în armonie și muzică excelentă.
Construită într-un cadru arhitectural deosebit, înconjurată de verdeață și balansoare, Piscina CLUB D`OR este dotată cu un relaxant jacuzzi în care cu siguranță vei uita de stresul cotidian.




SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare