Aquapark la Hotel - Bulgaria


Vara este sezonul distracției și a activităților desfășurate în aer liber. Haide să dăm drumul distracției! Când te gândești la un sejur într-o destinație estivală, te gândești la timp pentru plajă, căldură și multă bălăceală. Aquapark-ul este una din atracțiile unui hotel preferată de pitici și căutată de părinți. Aici este locul unde copiii se pot bucura de apă și toate atracțiile într-o manieră organizată și supravegheată de personal calificat.

Sunny Beach
Kotva****
Hotelul dispune de 3 piscine exterioare, una este semi-olimpică, iar celelalte două sunt de tip mini Aquapark, cu topogane, mini cascade și diverse alte atracții. În jurul acestor piscine este o terasă foarte mare cu mese, scaune, umbreluțe și bar unde se pot servi băuturi răcoritoare.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3J8he7W

Kuban Resort & Aquapark Hotel ****

Hotelul pune la dispoziția clienților 5 piscine pentru copii și adulți, atât simple, cât și cu topogane uriașe, cascade, hidromasaj. În jurul acestora sunt zone de terasă cu mese, scaune, umbrele.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3KhT5Nt

Planeta Hotel & Aquapark*****


Hotelul dispune de un Mini Aquapark deschis in anul 2018, cu piscine dedicate atât copiilor, cât și adulților, cu topogane și alte atracții, înconjurate de zonă de șezlonguri și o terasă.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3Kg99iW

Best Western Plus Premium Inn****
Hotelul are 2 piscine exterioare cu 2 topogane, înconjurate de zonă de șezlonguri și o terasă.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3uXgbTo

Tiara Beach****
Hotelul are 2 piscine pentru adulți și o zonă specială pentru copii, cu piscine, topogane și alte activități. Zona este înconjurată de șezlonguri, terase cu scaune, mese și umbrele de soare.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3x8BoMz

Laguna Park****
Zona de Aquapark a hotelului are o piscină pentru adulți, o piscină pentru copii cu o navă de pirați și alte atracții, o piscină pentru adulți unde se pot desfășura diferite jocuri. Zone de relaxare are o piscină pentru adulți care include și o zonă pentru copii și o piscină separată pentru copii cu diferite atracții. În jurul piscinelor sunt zone de șezlong, terase și bar unde se pot servi diverse băuturi.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3vhXo5t

IHotel 4*/ Former Stradja****

Hotelul prezintă o piscină exterioara de dimensiuni foarte mari, împărțită pe mai multe nivele, cu topogane, mini cascade de apă și diferite atracții. Dispune și de zonă de terase cu diferite băuturi și zonă de șezlonguri.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3r5pYp8

Dit Evrika Beach Club Hotel

Zona de Aquapark a hotelului este împărțită în doua secțiuni clare. Cea pentru adulți care dispune de mai multe atracții, cum ar fi: tornada, spirala, kamikaze sau râul leneș, iar cea pentru copii unde se găsesc: căsuțe pe apă multifuncționale, topogane în spirală, ciupercuțe, broscuțe țestoase și multe altele. De asemenea, zona de piscine este înconjurată de șezlonguri cu umbreluțe și terase.


Elenite
Royal Park****/ Atrium Beach***/ Andalusia***/Villas Elenite***

Hotelurile dispun de aceeași zonă cu piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele. Dispun și de un Aquapark complet cu 4 secțiuni și o zonă seprată pentru copii cu 3 piscine exterioare, șezlonguri și umbrele.
Vezi ofertele aici: https://bit.ly/3NQXM3b
                             https://bit.ly/3umYUnD

Nisipurile de Aur
Prestige Hotel & Aquapark****/Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club****

Ambele hoteluri oferă posibilitatea clienților de a beneficia de 2 Aquapark-uri cu 2 piscine pentru înot care au și mai multe topogane mari, o piscină separată pentru copii cu topogane și o piscină pentru relaxare, în jurul lor fiind zone de șezlonguri și terase.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3KhzVr4

LTI Dolce Vita Sunshine Reort****

Mini Aquapark-ul de la hotel este împărțit în 4 secțiuni și are o mulțime de topogane, căsuțe de joacă și diverse atracții ce îi vor ține pe cei mici ocupați o zi întreagă.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3uVIyRP

Grifid Hotels Bolero ****

Hotelul pune la dispoziția clienților mai multe piscine exterioare pentru adulți și un mini Aquapark pentru cei mici, cu topogane, poduri și personaje cunoscute din poveștile Disney.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/35NF9Mo

Nessebar
Sol Nessebar Resort****
Locul prezintă o piscină proprie pentru adulți și o piscină propie pentru cei mici cu un castel de poveste, topogane de apă, animație, zonă de șezlonguri și umbrele.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3uTifvw

Aqua Paradise ****


Hotelul dispune de unul dintre cele mai mari Aquapark-uri din Bulgaria cu peste 60 de atracții și facilități cu programe zilnice pentru adulți și copii. Adrenalina și emoția sunt la cote maxime cu experiențe de neuitat. 
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3LNOMKu

Obzor
Sol Luna Bay Resort****

Resort-ul dispune de piscine exterioare, care au și topogane de diferite mărimi și înălțimi.
Vezi oferta aici: https://bit.ly/3uYzFH9


SOURCE AND TAGS