Complex hotelier Adam & Eve 5* – doar pentru adulti

  • 21 ianuarie 2020

               

   Complex hotelier Adam & Eve 5* – doar pentru adulti

Royal  Adam & Eve este un hotel 5* "categorie speciala" care face din grupul  Stone Hotels sieste amplasat in Antalya - Belek. In primul rand trebuie precizat faptul  ca hotelul este destinat numai adultilor deci acesta este locul potrivit, daca iti doresti liniste si intimitate.
Proprietatea are un aer  futurist  datorita decorului  extravagant si este amplasata pe plaja, la o distanta de doar 35 de km aeroportsi la 45 de km de Antalya. De asemenea, turistii beneficiaza de Wi-Fi gratuit, o piscina enorma in aer liber dar si un mare centru SPA, care vasta la dispozitiesi care ofera servicii impecabile. Printre serviciile de top oferite de Centrul SPA Eden (5.500 mp) se numara: 
Masaj
Baie cu aburi
Sauna finlandeza
Baie turceasca (256 mp)
Sauna ruseasca
Jacuzzi
Hidroterapie
Tratamente de infrumusetare
Manichiura-pedichiura










Desigur exista activitati si pentru cei mai active dintre oaspeti:
Centru fitness (500 mp)
Basket, volei, volei pe plaja, squash, tenis
Biliard, tenis de masa, bowling
Windsurf si catamaran (cu licenta), canoe, parasailing, water ski, skijet
Sala de sport, mini-fotbal
Pilates, lectii de dans, step, aerobic, yoga, gimnastica in apa
Miniclub (635 mp)
Cursuri de scufundari
Paintball 
Simulator de golf 
Parasuta






De asemenea, daca te-ai plictisit de apa marii poti continua plaja la:
Piscina exterioara pentru relaxare (936 mp)
Piscina de pe plaja (650 mp)
Piscina exterioara privata (160 mp); piscina cu 4 tobogane (160 mp)
Piscina interioara incalzita (455 mp)






Complexul hotelier Adam & Eve detine o plaja privata cu ponton, care are o lungime de 300 metri. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele fiind gratuit puse la dispozitia oaspetilor.
Locatia este ideala pentru cuplurile indragostite, in special pentru cele aflate in luna de miere. Hotelul este descris de clienti ca fiind "mult peste asteptari" - camerele au vedere la mare sau gradina sisuntmarisicomfortabile, la felsiteraselefiecareiunitati.
Resortul a fost construit in anul 2006, insa a fost renovat in 2014 si se intinde o suprafata totala de 100.000 mp. 

Hotelul dispune de 469 camere, care sunt repartizate astfel:
419 camere design (suprafata 64 mp, capacitate maxima 3 pers.) cu un dormitor, dressing sibalcon de 16 mp;
6 camere pentru persoane cu dizabilitati;
18 camere family (suprafata 120 mp, capacitate maxima 4 pers.) cu un dormitor, living, sibalcon de 70 mp;
2 camere king suite ( suprafata 500 mp, capacitate maxima 6 pers.) cu 3 dormitoare, 1 living, 1 bar, 1 sauna, 2 bai, 1 dressing si o terasa de 192 mp. 
Camerele sunt extrem de spatioase decorate cu pereti cu oglizi si ferestre din podeapana in tavan. Mobilierul este alb modern si fiecare camera este dotata cu un TV cu ecran plat,dar si cu o cada cu hidromasaj.


Dotari camera: 
Telefon, tv lcd
minibar, maxibar (contra cost) 
Seif, jacuzzi
Baie cu aburi pentru 2 persoane
Halat de baie si papuci (la cerere) 
Pat ergonomic, birou
Iluminare cu led-uri (11 moduri), internet wireless 
Balcon mobilat cu canapea







Sloganul hotelului este“Made in Heaven”adica"Facut in Paradis"sau“Heaven on Earth”adica "Paradisul pe Pamant", avand o stransa legatura cu faptul ca este preferat in special de proaspetii casatoriti, care au in general varste cuprinse intre 25 si 45 de ani.
Locatia a fost conceputa in  asa fel in cat sa semene cat mai mult cu o gradina a raiului: cu  ale imarginite de "pomi" ce au "mere" in forma patrata (emblem hotelului). De asemenea, oaspetii sunt intampinati de "ingeri", care se ocupa de toate formalitatile mai putin placute, cum ar fi completarea formularelor de cazare, dar care le fac oaspetilor si un tur complet al resortului.
Proprietatea detine un restaurant principal, 7 restaurante ce servesc o gama larga de preparate culinare internationale, de la specialitati traditionale turcesti si pana la cele japoneze (mai précis mexican, pescaresc, italienesc, steak house,patiserie, secret bistro, lounge cu specific italienesc). Tot aici exista si un restaurant inedit unde turistii pot servi cina pe intuneric .

Ar mai fi de mentionat faptul ca atriumul urias este tapetat cu 5 milioane de minioglizi, acesta fiind locul destinat petrecerilor. 
Party-urile sunt de asemenea fastuoase si nu de putine ori au ca si entertainer DJ renumiti pe plan mondial, cum ar fi Roger Sanchez sau Armin van Buuren. Pe de alta parte, daca doriti sa vedeti spectacole live sau alte reprezentatii, la doar 2 km sau 30 de minute cu masina se afla orasul Belek, unde se afla amfiteatrul Aspendos.

Alte informatii utile:

Mini barul este realimentat zilnic
Carduri acceptate: Visa, Mastercard, Eurocard, American Express
Animalele  de companie nu sunt permise
In functie  de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Resortul este catalogat de catre clienti ca fiind excellent si este recomandat de acestia in special pentru liniste, intimitate, dar si pentru petrecerile ce au loc in timpul noptii. Oaspetii sustin ca sunt cu adevarat tratati regeste de catre personalul hotelului lasand o recomandare ferma pentru cuplurile care se afla in luna de mieresi nu numai.

Pentru alte intrebari sau rezervari ne puteti contacta l: 📞+40244 331 214 sau online:
 - vacanta cu avionul : https://bit.ly/2tJtxqD
 -vacante individuale: shorturl.at/msFRW

SOURCE AND TAGS